NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Fòrum d`Emprenedoria amb Talent reuneix a més de 40 assistents

Ha comptat amb un programa basat en les xarxes socials i casos d?èxit

El saló de plens de l’Ajuntament d’Albaida fou ahir escenari del segon Fòrum d’Emprenedoria amb Talent celebrat en la província de València que va comptar amb més de 40 assistents. L’esdeveniment organitzat pel CEEI Alcoi-València,  promogut i finançat per la Generalitat Valenciana a través de l’IVACE, ha canviat el seu format antic; una experiència pilot que està obtenint molts bons resultats al reduir la duració i delimitar-lo a una sola comarca.

A través d’interessants testimonis i intervencions d’experts i professionals, el públic ha conegut l’experiència de distints casos d’èxit i ha rebut pautes de comunicació empresarial en xarxes socials.

 

 

Al programa, després de la benvinguda de l’alcalde, de 10 a 11 tenia lloc la taula d’experiències amb casos d’èxit de tres empreses basant la seua intervenció en l’economia circular, treballar al núvol, la innovació, la diferenciació i la especialització; taula moderada pel president de COEVAL, Javier Cabedo.

 

 

El Fòrum ha contemplat també un espai per al networking amb la intenció de crear sinèrgies entre els assistents.

 

 

Per altra banda, Clara Soler, consultora de màrqueting digital, ha protagonitzat el plenari de la trobada amb una ponència que ha girat a les claus necessàries per a millora la comunicació 2.0 en les xarxes socials. La presentació ha corregut a càrrec de Salomé Beneyto d’ATEVAL.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.