NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ondara ha presentat el programa de les seues Festes Populars a Sant Jaume del 19 al 27 de juliol de 2019

Diversió, oci i festa per a totes les edats

Ondara ha presentat el programa de les seues Festes Populars a Sant Jaume del 19 al 27 de juliol de 2019. Miguel Gomis, que s’estrena com regidor de Festes i Tradicions, ha remarcat una de les novetats d’aquesta edició: El disseny d’un llibret de festes a càrrec de la pintora local Rosa Gavilà

Gavilà s´ha mostrat molt emocionada per la col·laboració i ha descrit amb humor el que reflecteix aquesta portada relacionada amb els bous, amb els carretons. Una de les activitats infantils de més èxit en les ultimes edicions.

Tant la Comissió de Sant Jaume com la Comissió de Bous han col.laborat per a organitzar les festes 2019, que enguany, compten amb 82 penyes inscrites; tot un rècord de participació, i que suposen 3 més que l’any passat.

Una extensa programació taurina amb activitats tradicionals com l’entrada de de bous o el concurs de retalladors

A més no tos seran bous. També s’han programat algunes activitats esportives durant Sant Jaume

La programació també oferirà als menuts nombroses activitats com la popular, bous amb carretons o les esperades súper pistes lliscants, que tornen a Ondara per segon any consecutiu. Des de la regidoria també han pensat en com integrar als majors dins de l’ambient festiu

El Gran Prix iniciat en 2017 per a penyes i quintades també tindrà continuïtat. Un acte dirigit a majors de 16 anys en el qual es premiarà a la millor disfressa i al millor temps.

Una vegada finalitzada l’entrada de bous, la localitat acollirà totes les vesprades a les 20:30 els concerts del Rock&Moll. Un cartell al que enguany repeteixen tres grups.

De la mateixa manera, el coordinador de la Nit de Rock ha avançat a tots els protagonistes d’aquesta vetllada.

Dins de la programació trobem la segona edició del concurs d’engalanament de garitos que comptaran amb premis en metàl·lic. O l’espectacle musical per a gent major , també novetat de les festes de 2018 que torna per a la nit del 26 de juliol


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.