NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Gandia rep als joves esportistes del Box Safor per la gran actuació nacional e internacional

El club de boxa saforí ha aconseguit de 15 medalles

L'alcaldessa de Gandia i la regidora d'Esports, Diana i Lydia Morant, han rebut als pupils de José Núñez, entrenador del club Box Safor, per la gran actuació a nivell nacional amb la obtenció de 15 medalles. Un club que també comença a obtenir guardóns a escala mundial.

Segons ha anunciat l'entrenador no sols estan disfrutant dels èxits sinó que ja estan també pensant en la pròxima temporada

 

 

L'Alcaldessa ha posat èmfasi en el la gran labor que realitzen els entrenadors dels alumnes.

 

 

Diana ha volgut donar l'enhorabona a tots i cadascun dels joves afiliats a aquest club que no deixa de créixer.

 

 

Entre un d'ells es troba César Heredero, medalla de bronze a nivell mundial. El jove saforí s´ha mostrat satisfet però ha remarcat la importància de treballar també els aspectes psicològics per a aconseguir millor resultats

 

 

El referent per als més xicotets ha volgut remarcar que tot això és un èxit col·lectiu.

 

 

Gandia acollirà el II Open de Gandia, però aquesta vegada el torneig estarà inserit en la Lliga Nacional Last Round. Això significa una gran quantitat de públic garantit a causa de la gran quantitat de competidors que pot aconseguir.

 

 

Per concloure, l’entrenador ha mostrat els seus agraïments a la Federació de Kick Boxing de la Comunitat Valenciana i ha manifestat la intenció de Box Safor d’elevar elevar el nom de Gandia en l’esport de la Boxa.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.