NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia impulsa el turisme sostenible amb el servei de motos elèctriques compartides d`Acciona

Aquestes motos elèctriques eviten l?emissió de gasos contaminants

Gandia s’ha convertit en la primera ciutat no capital de província que compta amb un servei de motosharing, el lloguer de motocicletes elèctriques d’ACCIONA. El servei aterra amb 200 vehicles que s’aniran instal·lant als carres de forma progressiva i que estarà en prova els mesos d’estiu encara que no es descarta la seua implantació permanent.

Els usuaris podran començar i acabar el servei a la zona urbana de Gandia, excloent les zones de vianants del centre, així com a les plates, entre les quals destaca la de Daimús i la zona de Guardamar de la Safor.  També es podrà circular pels municipis propers i mantenir la moto reservada durant la seua estada a ells, fins a sis hores, per finalitzar el trajecte  novament a la zona habilitada de Gandia.

I és que aquestes motos elèctriques eviten l’emissió de gasos contaminants, redueixen els sorolls i contribueixen a reduir les aglomeracions de trànsit ja que cada un d’aquests vehicles elimina de mitjana uns 10 trajectes en cotxe.

El seu funcionament és molt senzill. L’usuari s’instal·la una aplicació al mòbil on deu registrar-se per activar el servei. Al mateix programa apareix un mapa que assenyalarà en quins punts hi ha disponibles motocicletes per elegir la més propera i reservar el seu ús; reserva que estarà disponible fins a 15 minuts.

Les tarifes oscil·len entre 0,27 € minut per als models mitjans i 0´30 si s’elegeix el més potent que pot arribar fins als 80 quilòmetres per hora.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.