NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Toni Gaspar és elegit president de la Diputació amb els vots del PSPV, Compromís i la Vall ens Uneix

Ha sumat 19 vots favorables en el plenari de constitució de la corporació provincial celebrat ahir pel matí als palaus de la Batlia i l?Scala

Toni Gaspar torna a ser president de la Diputació de València després de sumar 19 vots favorables en el plenari de constitució de la corporació provincial celebrat ahir pel matí als palaus de la Batlia i l’Scala. L’acte va comptar amb la presència del president de la Generalitat Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra; el president de les Corts Valencianes, Enric Morera i el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, entre altres autoritat.

Gaspar ha obtingut el recolzament dels 13 diputats socialistes, els cinc de Compromís i el de la Vall ens Uneix, partit de l’expresident, Jorge Rodríguez. El seu representant, Joan Sanchis confirmava aquest vot favorable al seu discurs per la voluntat de continuar les polítiques iniciades fa quatre anys per Rodríguez que ha fet més pròxima i accessible la institució i on el repartiment de fons ha seguit criteris objectius.

La corporació provincial inicia així l’onzena legislatura amb la investidura dels 31 diputats i diputades per als propers 4 anys. El president Toni Gaspar va apostar pes escoltar a tots amb la finalitat de tindre una Diputació plena, justa i moderna, per situar-la definitivament al segle XXI i convertir-la en un referent d’eficàcia.

A la seua intervenció també va demanar la implicació de tots els treballadors de la corporació.

En la mateixa línia s’expressava la portaveu del grup socialista Pilar Sarrión; el portaveu del PP, Juan Ramón Adsuara posaria en valor l’essència municipalista d’una institució que treballa des de l’equitat; Mª Josep Amigó, en representació de  Compromís recordaria que als últims 4 anys s’acabava amb la loteria de subvencions; la portaveu de Ciutadans, Rocío Gil, que s’estrenava en la Diputació fou la més crítica. També es senten per primera vegada en l’hemicicle provincial el ja nomenat Joan Sanchis de la Vall ens Uneix i  Joaquín Alés de Vox.

La foto de família en l’escala imperial de la diputació mostra la pluralitat política que van esbossar les urnes el passat 26 de maig, amb 13 diputats socialistes, 8 del PP, 5 de Compromís, 3 de  Ciutadans, un de la Vall i altre de Vox, per a un total de 31 escons amb la representació de sis partits polítics. D’ells 26 són cares noves.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.