NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es completa l'adequació de la senda de la Puríssima amb el parc de Donants de Sang

Ha comptat amb un pressupost de poc més de 48.000 euros

Ontinyent ha completat les obres de recuperació i ha obert als vianants la senda que uneix la Font de la Puríssima amb el parc de Donants de Sang.

Uns treballs que s’han executat durant els últims dos mesos i que han permès eliminar perills, millorar la comoditat del pas, condicionar la zona d’esplai del mirador i comptar amb una nova passarel·la amb un pressupost de quasi 48.400 euros.

El condicionament de la senda s`ha executat atenent als paràmetres establerts per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i van començar amb la demolició d’un gran bloc de pedra, per a evitar perills de despreniment, en el barranc que llinda amb el col·legi la Concepció.

Per possibilitar l’accés als vianants  s´han fet tasques de desbrossament i neteja al llarg del tram que discorre pel barranc de la Puríssima. A més, s’han dut a terme excavacions per a adequar l’amplària de la senda i per reduir el risc de caigudes de terra, així com l’adequació dels graons que han passat a estar ancorats al sol.

Igualment, s’ha col·locat junt als graons una tanca de pals de fusta procedents d'explotacions forestals sostenibles per a la protecció de caigudes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.