NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les 24 hores esportives reuniràn a més de 2300 participants al Poliesportiu Municipal

De set de la vesprada del divendres 19 a set del dissabte 20 de juliol

De set de la vesprada del divendres 19 a set del dissabte 20 de juliol, Ontinyent celebra les 24 hores esportives, una competició única a les Comarques Centrals que reunirà a més de 2300 participants vinguts de vàries províncies. Una festa anual de l’esport que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de nombrosos clubs locals i que té lloc al Poliesportiu Municipal.

En aquesta edició es comptarà amb 20 modalitats participants com pilota valenciana, escacs, petanca, gimnàstica rítmica, aeròbic, tir amb arc, BMX, màdel o voleibo. Moltes de les competicions i exhibicions són ja clàssics com  les 24 hores de futbol 7 que enguany compta amb 26 equips participants, uns 400 jugadors; les de bàsquet o tennis i pàdel.

Les 24 hores de futbol sala compleixen enguany 38 edicions amb 55 equips repartits en diverses categories.

Una cita on també tenen cabuda el cross fit, els balls i la natació que oferirà exhibicions de 10 a 13´30 del dissabte 20.

Durant la celebració de les 24 hores s’habilitaran espai d’aparcament per facilitar l’assistència del públic i està confirmada la presència en tot moment d’atenció socio sanitària així com policial per garantir la seguretat i l’ambient festiu-esportiu d’aquesta activitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.