NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acull un desaiament de rem a benefici de la lluita contra el càncer

Enguany el repte va rendir homenatge a Nekane, una xiqueta que va lluitar contra el càncer durant 4 anys

L’esforç realitzat ahir pels membres del club de Rem Cia Gandia va ser amplament recompensant donada la resposta de la gent al II Repte Cia Gandia que es celebrava en col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer. A les nou i mitja del matí al port no cabia una agulla i el públic va aplaudir i animar a les tres embarcacions protagonistes del desafiament que entraren juntes després de recorre pel mar 42 quilòmetres, 20 i 15 respectivament. Una travessia que va tenir com objectiu representar el sacrifici de tot els que lluiten dia a dia contra el càncer i dels seus familiars que remen i lluiten per ells.

Enguany el repte va rendir homenatge a Nekane, una xiqueta que va lluitar contra el càncer durant 4 anys.

Per col·laborar es posaren a la venda uns dorsals solidaris oferint la voluntat on es va poder escriure els noms de les persones per les quals es remava.

Després de l’entrada dels llaüts tenia lloc la segona part del repte, la de la gent participant de l’esmorzar solidari, la venda de productes fets als tallers de l’AECC de Gandia i la venda de samarretes oficials dissenyada per Vir Martínez de la firma de moda Florentina. Totes cites recaptadores no només per a investigació, també per poder posar en marxa i continuar amb els serveis i tallers que s’ofereixen des de la mateixa associació.

I és que Gandia és molt solidària; l’any passat fou la segona ciutat de la província que més va recaptar en la lluita contra aquesta malaltia.

Aquest ha sigut un repte molt emocionant que de segur li ha tret un somriure a Nekane estiga on estiga.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.