NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Naix oficialment L`Ontinyent 1931 CF amb una multitudinària presentació que col.lapsa d`aficionats el CC Caixa Ontinyent

La història del futbol continua a la capital de la Vall d?Albaida amb un nou projecte

La història del futbol continua a la capital de la Vall d’Albaida amb un nou projecte, Ontinyent 1931 CF que arrancava de manera oficial amb una immillorable acollida on centenars d’aficionats ompliren el saló d’actes del CC Caixa Ontinyent. La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana va donar la seua conformitat a la constitució d’aquest equip, hereter de l’anterior Ontinyent CF amb una denominació que afegeix el número 1931 en record de l’any de fundació de la institució que haguera complit 88 anys.

Els presentadors foren Arturo Reig, el nostre company de la Banqueta i Santiago Sanchis. Per l’escenari passarien tots els implicats al projecte com Roberto Bas, el que serà entrenador del primer equip; amb una plantilla conformada per molts jugadors de casa.

Un nou equip que competirà aquest curs en Segona Regional; comencem per tant des de baix però sempre mirant al futur.

L’acte va donar protagonisme a jugadors que marcaren una època en el club; començant per Antonio Úbeda, “Ben Barek”; el braçalet de capità es va anar passant als següents ex-futbolistes mítics.

Molts foren els jugadors històrics que apadrinaren el projecte com Olivella; Roberto Mollá; Antonio Beneyto; Aliño o David Porras.

La presentació també va servir per vore les noves equipacions de l’equip (1´41)de color negre per als partits com local i (1´51) blanc per als encontres com visitants. A més es van llançar els abonaments (del 2´40 al 3´10) per als socis a preus de 10 euros en general, 20 en Tribuna, 30 a la llotja; 40 euros el Carnet Or i 5 l’infantil; encara que els menors de 14 entren gratis. I així naix l’Ontinyent 1931 CF amb la vocació de ser un club de tots i per a tots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.