NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Universitat de València acosta la pilota d`elit a amb una partida de raspall professional

Será durant les 24H esportives que congregaran al voltant de 10.000 persones a la capital de la Vall

Dins del marc de les “24 hores esportives” de la localitat d'Ontinyent que congregarà al voltant de 10.000 persones, està assenyalada en l'agenda, per al dia 19, una partida de raspall amb figures molt destacades de la nòmina professional. L'enfrontament serà a les 23:00 de la nit i acostarà a Marrahí i Seve per a jugar contra Ian i Sanchis.

Es tracta d’una de les parts del conveni que la Fundació per la Pilota i la Universitat de València tenen signat.

A més de la partida de professionals també hi haurà partides de gent del club en les modalitats de raspall, escala i corda i màdel.

Aquesta iniciativa, tracta acostar i reivindicar la pilota valenciana com a patrimoni cultural. I amb eixe objectiu l'esport valencià per excel·lència serà un dels puntals de la jornada.

Ontinyent s´ha mostrat privilegiada per rebre aquest acte central de la Universitat de València per que es un al·licient per a les futures generacions

Ja saben que el divendres a partir de les 22:30 de la nit tenen una cita en el Poli Esportiu Municipal per a disfrutar de la millor pilota valenciana. I dissabte de durant tota la jornada, no dubten en acostar-se i descobrir totes les activitats que la ciutat d’Ontinyent oferirà dins del marc de les 24 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.