NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fins aquest diumenge 62 jugadors d`alt nivell competeixen al Vè Open Internacional Escacs

Es celebra en l?espai cultural de Sant Domènec dijous a partir de les 10´30 i 16´30 de la vesprada i a partir de les 16´30 el divendres

El Club Escacs Xàtiva està celebrant durant tota aquesta setmana la V edició del seu Open, un torneig consolidat i obert de caràcter nacional que compta amb la direcció tècnica de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana. Participen un total de 62 escaquistes, entre ells mestres internacionals com Pablo Cruz o Vladimir Chernikov que disputen les partides en un dels espais més acollidors i ideals per a la concentració de tota la ciutat com és l’ex-convent de Sant Domènec. D’ells, 19 pertanyen al club organitzador.

El torneig estiuenc és un dels millors del panorama valencià pels jugadors participants i el seu nivell d’ELO i el joc elegit, sistema suís a 9 rondes. Compta amb Hernán Siludakis com àrbitre internacional i Jesús Gerona com àrbitre auxiliar.

El Club Escacs Xàtiva és un club jove apenes quatre anys d’existència però des dels seus inicis es troba assumint grans reptes per la difusió dels escacs en la ciutat. Un immillorable exemple és aquest V Open Internacional que perquè siga possible necessita de molts col·laboradors.

A més de ser puntuables per a altres competicions, el torneig està dotat amb un total de 1750 euros en premis més 22 trofeus; emportant-se el guanyador 500 euros. El seu nom el podrem descobrir aquest diumenge a les dos i mitja de la vesprada en l’acte de lliurament de premis. Mentrestant podem gaudir del joc seguint aquest calendari: demà dijous a partir de les 10´30 i 16´30 de la vesprada i a partir de les 16´30 el divendres. Les dos últimes rondes tindran lloc el dissabte i diumenge a partir de les 10 del matí.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.