NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El paratge natural Parpalló-Borrell de Gandia compta amb una nova senda interpretativa

Està dissenyada per a disfrutar i aprendre en família

Gandia va inaugurar ahir dimarts un nou sender  interpretatiu al paratge natural Parpallo- Borrell. Es tracta d’una ampliació a la ruta de la Cova del Parpalló que a més s’ha nodrit de panells explicatius amb informació del paratge i l’ecosistema. Aquests, permeten la interacció dels visitants a través d’una activitat didàctica on s’han de recopilar pistes, per a descobrir diversos animalets i plantes que habiten i creixen en aquest meravellós esclau.

Es tracta d'un itinerari circular de 2 km aproximadament i 1 hora de duració, que discorre pel camí que porta a la Cova del Parpalló, però amb la possibilitat de tornar al centre d'interpretació per una nova sendera habilitada on el públic pot descobrir els principals trets que fan valuós aquest paratge.

Durant el recorregut un total de deu panells donen informació sobre el paratge: la fauna, la vegetació, el cicle de l'aigua, la protecció enfront dels incendis, o la Cova del Parpalló, al costat d'una sèrie de pistes que els i les participants poden trobar amb l'ajuda del contingut dels panells. S'inclouen il·lustracions, fotografies, textos amb un disseny molt didàctic i dirigit sobretot a un públic familiar.

És una sendera local on a més de gaudir de la flora del paratge, els panells traslladen als visitants la importància d'aquest ecosistema i posen en valor el patrimoni natural i cultural de Gandia. Promovent així tant l'educació ambiental.

A part d’aquesta nova senda d’entrada lliure i gratuïta, el Centre d'Interpretació Ambiental Parpalló Borrell, organitza altres visites, de les que poden informar-se al mateix. El seu horari és de 9.00 del mati  a 13.00 de la vesprada, de dimecres a diumenge i l'itinerari estarà obert perquè qualsevol persona puga realitzar-lo de manera autoguiada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.