NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Campus d`Ontinyen cobreix el 100% de places ofertes a les quatre titulacions

La Universitat ontinyentina acumula 1272 estudiants en llista d?espera

Tot i haver-se augmentat un 32% les places ofertes, la demanda ha tornat a ser desbordant i el Campus d’Ontinyent cobreix el 100% de les places de matriculació al es seues quatre titulacions per al curs 2019/2020, quedant 1272 estudiants en llista d’espera.

D’aquesta manera, la demanda global a les quatre titulacions, 1568 persones,  és 5’29 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al proper curs, de 296 places, tot i que s’han augmentat en 73 les places per a nous alumnes respecte al curs anterior (de 60 a 90 en Infermeria; de 60 a 80 d’Administració i Direcció d’Empreses; de 52 a 61 de Mestre d’Educació Infantil i de 51 a 65 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). Destaca especialment l’augment de la demanda al cas d’Educació Infantil, que ha arribat a les 570 persones en llista d’espera. Quant a la nota de tall, la més elevada és la d’Infermeria, requerint-se un 10’61.

 

 

Unes xifres que demostren que el treball conjunt fet des de l’Ajuntament, la Universitat i Caixa Ontinyent ha servit per donar un important impuls al Campus durant els últims anys, tant en titulacions com en infraestructures i oferta complementària.

 

 

I d’ofertes complementàries, tal i com anunciàvem ahir, aquest divendres a les 23 hores i al marc de les 24 hores tindrà lloc la partida Fi de Curs amb les màximes figures de raspall: Marrahí i Seve contra Ian i Sanchis gràcies a un conveni entre la Universitat i la Fundació Pilota Valenciana per apropar l’esport a la comunitat universitària. La ciutat ja va acollir en febre una de les jornades de la Lliga Professional Bankia.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.