NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Finalitza l`adequació d`un espai verd al marge dret del riu Clariano ubicat a la zona adjacent al Pont Nou

Es tracta d`una iniciativa englobada dins del projecte de revitalització urbana ``Riu Viu´´

Ontinyent ha adequat una nova zona verda de 3.000 m2 adjacent al Pont Nou. La realització de millores a l’entorn del riu va ser la segona proposta més votada per la ciutadania a “Ontinyent Participa 2017”, amb 2091 vots. Una inversió de 160.000 euros que ha convertit el llit del riu Clariano en un punt de trobada i un espai de convivència per als ciutadans.

L’actuació s’ha executat al marge a la zona compresa entre el Molí Descals i el Pont Nou, a la part baixa del solar resultant de l’enderroc de l’antiga fàbrica de Paduana. Es tracta a més a més d’una de les intervencions dins del projecte “Riu Viu”.

La intenció del consistori Ontinyentí es facilitar l’ús d’aquesta zona com a espai d’esbarjo, que així mateix enllace amb altres recorreguts culturals i turístics. En aquest sentit, la zona d’actuació i el seu entorn concentren una important quantitat de bens amb valor patrimonial de reminiscència industrial, com el Pont Nou, l’antiga fàbrica de Revert, el Molí Descals, l’escorxador o la xemeneia industrial de l’antiga fàbrica de Paduana. No s’ha fet inauguració oficial però el consistori ja està pensant en donar-lo a conèixer amb alguna iniciativa d’oci.

La intervenció ha inclòs la creació de recorreguts per a vianants amb superfícies pavimentades i no pavimentades, la instal·lació de talussos, zones enjardinades o escalinates, entre d’altres elements.  També s’ha instal·lat enllumenat i una font. A més, l’equipament i mobiliari inclou bancs, taules de berena i una zona de sorra infantil junt a un espai de jocs.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.