NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Petjades de dones: Una exposició que reivindica la rellevància social de 12 dones de la comarca

La pròxima parada d`aquesta exposició serà Beniatjar

L'exposició "Petjades de dones. La Vall d'Albaida" continua el seu recorregut per les localitats de la comarca.  Després de passar per Castelló de Rugat,  l’Ollería i Ràfol de Salem, arriba ara al Centre de la Dona-Espai d'Igualtat d’Albaida. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, destinada a recuperar o destacar dones concretes de la comarca que en la majoria dels casos no han rebut el reconeixement merescut.

L’exposició consta de tretze cartells enrotllables per facilitar-ne el transport: dotze es dediquen a les protagonistes de la mostra, amb un text  explicatiu i fotografies, i n’hi ha un d’introductori i de justificació de l’exposició. Cadascuna de les protagonistes de l’exposició és d’un poble diferent de la Vall d’Albaida i tenen característiques ben diferents: hi ha personalitats acadèmiques destacades, altres que només han tingut una rellevància local, artistes, activistes socials i polítiques, docents, comares, i una religiosa.

Gracies al treball de recuperació i cerca de l’IEVA, els veïns i veïnes de la Vall d’Albaida podran conèixer a 12 de les dones de la comarca que van deixar la seua petjada, no sols a nivell nacional sinó també internacional.

La pròxima parada d’aquesta exposició serà Beniatjar. Però al llarg de l’estiu,  acabarà de passar per tots els pobles que tenen alguna dona representada en la selecció de biografies d’aquesta mostra.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.