NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inicien les obres en el gimnàs i l`edifici administratiu del col.legi Carmelo Ripoll

Unes actuacions englobades dins del pla Edificant de la Generalitat i la Conselleria d`Educació

Arranquen les obres de reforma en el Col·legi Carmelo Ripoll d’Ontinyent que substituiran les cobertes de fibrociment del gimnàs i de l'edifici administratiu i repararan les deficiències relacionades amb problemes d'humitats. Es tracta de la primera obra a la ciutat dins del Pla Edificant de la Generalitat, a la que s’han destinat una inversió de 86.515 euros

Aquest pla de xoc promogut per la Conselleria d’Educació preveu la construcció de 200 col.legis i instituts, així com la reforma d'altres 500 fins a 2022, amb una inversió superior als 700 milions d'euros.  Una reforma que segons previsions, finalitzarà a temps en Ontinyent per a arrancar el nou curs escolar amb tot a punt.

D’aquesta forma l’actuació en el gimnàs del Carmelo Ripoll esta enfocada a retirar la coberta de fibrociment substituir-la per una altra a base de panell sàndwitx. En aquest immoble també està previst reparar les cobertes dels porxos d'accés i substituir la fusteria exterior de les finestres.

En el bloc administratiu s'eliminarà el fibrociment d'un dels cassetóns d'escales de l'edifici i se substituirà per una coberta plana. A més, també se substituiran els canalons actuals, deteriorats i perforats, i es reemplaçaran per uns altres de pvc.

Des de les obres de ampliació i reforma de l'any 2000 el centre Carmelo Ripoll d’Ontinyent no ha sigut objecte de cap actuació d'envergadura com la que es durà a terme ara.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.