NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva i Conselleria signen dos convenis de col.laboració per a regenerar i urbanitzar el casc antic

Es tracta d'una iniciativa englobada dins del pla de Xoc d`habitatges de la Generalitat

Oliva ha signat dos convenis amb la Conselleria d’Habitatge per a regenerar el barri antic de la ciutat. Estos acords englobats dins del marc dels plans estatals, permetran la rehabilitació d'un centenar d'habitatges i la renovació d'altres 16.  La inversió global en els pròxims anys ascendeix a 5.750.000 euros, dels quals el primer any s'executaran 2.150.000 euros.

El primer conveni, en el marc del Pla Estatal d'Habitatge contempla una aportació de quasi 1.400.000 euros per a 2019,encara que la inversió total de les pròximes anualitats rondarà els 4 milions d'euros. Els fons provenen del Ministeri de Foment, Generalitat i del propi Ajuntament d'Oliva.

Pel que fa al segon conveni tindrà un muntant global d'una mica més d'1.750.000 euros, amb la participació de la Generalitat i del Ministeri de Foment gràcies al Pla Estatal de foment del lloguer d'habitatges, la rehabilitació d'edificis, i la regeneració de la renovació urbana.

L'alcalde d'Oliva, ha subratllat la importància d'aquests convenis integrats dins del pla de xoc d’habitatges de la Generalitat on, a partir d’ara, la ciutat tindrá prioritat i ha agraït la visita del Conseller.

Amb aquestes intervencions, el Consell aposta per la rehabilitació i la regeneració urbana, que permet la recuperació i renovació dels habitatges dels nuclis històrics i els espais urbans de les ciutats i, també, reactiva l’economia i tots els treballs annexos relacionats amb la construcció.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.