NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xelo Angulo, serà la nova directora general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat

La primera tinent d´alcalde de Xàtiva formarà així part de l´estructura de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

La primera tinent d’alcalde de Xàtiva, la socialista Xelo Angulo, serà la nova directora general de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat dins de l'organigrama dissenyat pel Consell.  Angulo formarà així de l’estructura de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i s’emmarca dins de la Secretaria Autonòmica de Participació i Qualitat Democràtica.

Malgrat el seu salt a la Generalitat, Angulo mantindrà l'acta de regidora i les seues responsabilitats en l'àrea de Benestar Social. L’alcalde ha descartat una reestructuració del govern i ha indicat que l'arquitectura ja es va dissenyar inicialment pensant en el possible nomenament.

Angulo, que s'estarà adscrita a la conselleria que dirigeix Rosa Pérez, ha valorat la decisió com una recompensa no solament a la seua labor "sinó a la de tot el govern" de Xàtiva, el model del qual ha assegurat que intentarà "exportar" al seu lloc en la Generalitat. Angulo s'ha mostrat "molt agraïda" al president de la Generalitat i a l'alcalde per la "oportunitat de créixer al seu costat en política".


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.