NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim celebra la Festa del Fanalet

acompanyada de l´espectacle SATSUMA 3.0 de la companyia SCURA SPLATS de Vila-Reial

La Plaça Beata Inès de Benigànim s’ha omplit aquest cap de setmana de color, musica i fanalets per a celebrar una de les festes preferides dels mes menuts.

La regidoria de cultura i educació de l'Ajuntament de Benigànim ha organitzat, un any més aquesta tradicional festa al municipi. Una activitat, que consisteix en una cercavila pels racons més emblemàtics de la localitat de la Vall d'Albaida on participen, tots els anys, grans i xicotets que acudeixen amb el seu fanalet fet amb un meló.

A més, la plaça també s’ha convertit  en el punt de partida de l'espectacle itinerant de Satsuma 3.0. Es un espectacle d'animació de carrer Itinerant on els personatges realitzen coreografies i acrobàcies sobre xanques amb la participació activa del públic. Els xiquets disfruten dels malabars, les cançons, els jocs i les acrobàcies.

SATSUMA 3.0 conta la història d'uns exploradors siderals que arriben a la Terra per a salvar el planeta d'una imminent destrucció, la qual cosa posa en perill el fràgil equilibri de la galàxia. Els humans fa temps que van perdre el Nord. Tots junts, humans i exploradors, amb l'ajuda de la nau de reconeixement Satsuma 3.0, deambularen per carrers i places a la recerca de la inaprensible Rosa dels Vents, aprenent durant el recorregut les claus per a ser tolerants i respectuosos amb el medi ambient.

Aquesta edició ha comptat amb la participació del grup de teatre Scura Splats que ha amenitzat la cercavila amb l'espectacle de teatre de carrer “La Selva” que ha inclòs

elements de gran grandària i vistositat com l'elefant, el goril·la entre d’altres sorpreses. A més, la festa ha finalitzat a la Plaça Major de la localitat amb l’actuació Musical LA GLÜPS BAND, que ha fet gaudir i ballar sobre tot als mes menuts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.