NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida corona a Itziar Blasco y María Soler como Regines de Fira i Festes 2019

a la Plaça Major que renova i modernitza l´escenari

Albaida es va engalanar el dissabte per a celebrar la Coronació dels Regines Major i Infantil de la Fira i Festes de Sant Jaume 2019, Itziar Blasco i María Soler. L'acte més tradicional i cerimonial de la festa d’Albaida es va celebrar a la Plaça Major amb un escenari renovat on també es van presentar a la cort d'honor i els festers de la Comissió de la Verge del Remei 2019. A pesar de l’intens calor tot va eixir d’allò més be.

La Regina Major, Itziar Blasco, de 18 anys i que està a punt d'iniciar els estudis universitaris de Relacions Laborals i Recursos Humans a València, no s'havia plantejat ser la màxima representant de les festes de juliol d'Albaida. Unes celebració que reconeix estar vivint amb molta emoció

 

 

Enguany, la comissió de festers 2019 va voler donar-li un toc renovat i actual i va apostar per un canvi en la decoració de l'escenari. Estaven presents les Regines Infantil de 2018, Núria Soler, i la Major, Fani Albert, que va desfilar acompanyada per l'alcalde fins a l’escenari, lloc on va donar inici l’acte de la coronació conduit per

 

 

Rosa Porta que va donar unes paraules d’agraïment a la que ha sigut representant d’Albaida durant el 2018.

 

 

Seguidament, va arribar el torn de pujar a l’escenari a Itziar que ho va fer amb els aplaudiments de tots els espectadors que no llevaven ull a un dels secrets millor guardats, el vestit de la nova Regina.  Fani Albert, representant  del 2018 va col·locar la banda i la corona a la representant de la Fira del 2019. Ambdues molt emocionades.

 

 

Tot seguit l’alcalde va honrar al President de les Festes d’enguany, Juan Vicente Soler amb la col·locació de la insígnia de la ciutat, anomenant-lo oficialment màxim representant masculí d’aquestes festes.

 

 

Amb la Regina del 2018 ja asseguda al seu tro, Rosa Porta va enunciar oficialment davant de tota la ciutadania a Itziar Blasco, que no va poder contendre el somriure d’emoció, com a Regina de les Festes i la Fira d’Albaida 2019.

 

 

Una a una, les dames de la cort d’honor acompanyades per les respectives parelles van anar fent acte de presencia, per rebre la banda oficial.. Un protocol firer on no van faltar les fotografies de rigor per a recordar aquesta vivència única i especial per a cadascun dels fester i cadascuna de les dames del 2019.

 

 

Per últim la Regina Infantil del 2018 va pujar també al escenari on va rebre a la que ja es la representant infantil d’Albaida al 2019, María Soler. Nuria Soler va col·locar la banda i la corona a la Regina Infantil del 2019 entre aplaudiments de goig.

 

 

Després de la coronació es va cantar l'himne d'Albaida, posant punt final a l'acte. I, tot seguit, les dames i festers es traslladaren a l'església arxiprestal per a fotografiar-se amb la Mare de Déu del Remei i a la nit el sopar de gala, amb autoritats i familiars, conclourà la vetlada.

 

 

Les activitats se succeiran al llarg de la setmana i la Fira s'inaugurarà el dijous 25 de juliol, amb una cercavila.

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.