NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

l´Olleria celebra la Festa un honor a la Verge de la Magdalena

amb una cercavila plena de folklore valencià, diverses actuacions musicals i un sopar

L’Olleria ha celebrat aquest cap de setmana la festa de la Magdalena. Una celebració en la qual predominen detalls tradicionals de la cultura local, “danses, dolçainers, i muixeranges” per als més adeptes al folklore valencià.

Els actes van començar a les 19h, amb la tradicional missa en honor a la Verge de la Magdalena i la posterior processó. A aquests actes religiosos i litúrgics, va seguir una animada cercavila des de l’antic hospital fins a la parròquia Santa Mª Magdalena. En aquest enclavament tingueren lloc les primeres danses folklòriques valencianes, i els “castells” amb els seus jocs d’equilibri. Unes formacions humanes que van prosseguir fina a la plaça de la Vila on van delitar al espectadors que la ompliren de gom a gom.

 

 

La festa de la Magdalena de l’Ollería va albergar en la Plaça de la Vila les actuacions del Grup de Danses El Revol, El Ball dels Locos y la Colla La Morralla.

 

 

Despres del Sopar a la Casa Santonja, l’espectacle de La Trocamba Matanusca va posar el fermall final a la festa en honor a la Verge de la Magdalena de l’Ollería

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.