NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La 35 edició de la Mostra de Titelles a la Vall d´Albaida visitarà 19 municipis e la comarca

a partir de novembre, amb la participació de 14 companyies de teatre

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, ha acollit la presentació del cartell de la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d'Albaida (MIT) que celebrarà el seu 35 edició del 7 al 10 de novembre, amb la participació de 14 companyies, entre elles l'agrupació txeca Pavel Vangeli com a plat fort, que visitaran a 19 municipis de la comarca. Un disseny per desè any consecutiu  a càrrec de l'il•lustrador Álvaro Sanchis que reconeix que la inspiració de crear aquest cartell animat ve del treball dels mateixos titellaires que donen vida a objectes inanimats

La directora de la Mostra a volgut agrair a la Mancomunitat de Municipis de la Vall D’Albaida ha incidit en què és un mèrit que aquest projecte s'haja mantingut durant 35 anys amb el suport de les institucions i ha explicat que la mostra és l'aparador ideal per a la comarca. D’aquesta manera, ha agraït a la Mancomunitat per desenvolupar la iniciativa dels itineraris recomanats i ha reconegut que la mostra de titelles es un al·licient també per a conèixer la riquesa cultural, patrimonial, natural i gastronòmica de les localitats d’aquest territori

Quant a la programació, la directora artística avança que en aquesta ocasió seran 14 companyies procedents d'Aragó, la Comunitat Valenciana, Catalunya o Madrid, entre moltes altres, amb el colofó de les actuacions de prestigiosa companyia internacional Pavel Vangeli de República Txeca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.