NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´IVAJ presenta a l´Alcúdia de Crespins un programa per a generar espais de participació i d´oci educatiu

que redunden en benefici de la població jove

 

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha presentat a la Biblioteca Municipal de l’Alcúdia de Crespins el programa de municipalització de les polítiques de Joventut, dins de la Estratègia Valenciana 2019-2023 per a informar i estendre la Xarxa Jove per tot el territori.

D’Aquesta forma, s'ha convidat a tots els ajuntaments de la zona, a que acudisquen a aquestes trobades, a través de les seues regidories, consells locals de la Joventut i mancomunitats, així com representants de les Diputacions, de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i del Consell Valencià de la Joventut.

L'IVAJ ha distribuït materials amb els programes i recursos d'interés per a les entitats locals els consells de joventut i per a generar espais de participació i d'oci educatiu redunden en benefici de la població jove.

Una altra línia de col·laboració important en aquest primer any de posada en marxa de l'Estratègia Valenciana és a través de les mancomunitats

En 2020 se sumaran municipis de 5.000 a 20.000 habitants a la municipalització de les polítiques de Joventut per a posar l'accent en la informació, l'educació en la participació i l'oci educatiu.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.