NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València presenta el nou equip de govern

amb 13 representants del PSPV i 5 de Compromís

La Diputació de València ja té equip de govern per a la legislatura 2019-2023; un executiu composto per 9 dones i 9 homes, 13 del PSPV i 5 de Compromís que dirigiran les diferents àrees de gestió durant els propers 4 anys. En la presentació tant per al president, Toni Gaspar com per a la vicepresidenta primera, Mª Josep Amigó aquest és un acord de principis polítics per damunt de personalismes o interessos de partit que respecta, a més, l’esperit del Botànic.

Com eixos de la legislatura es situen la solidaritat, el feminisme i la lluita contra la despoblació, fonamentals per escometre la modernització d’una institució que vol situar-se en l’avantguarda del segle XXI.

Els protagonistes de la legislatura seran els pobles, s’aposta novament pel municipalisme ja que, tal i com va afirmar Amigó, els canvis iniciats en 2015 en la corporació són irreversibles.

Presidència inclou en el seu negociat aspectes com la Comunicació i el Protocol, la Transparència, les Relacions Interinstitucionals i l'àrea d'Igualtat, que dirigirà la diputada Isabel García, la vicepresidenta primera, Mª Josep Amigó, se situa al capdavant d'un dels 7 grans blocs de gestió, el de Medi Ambient i Sostenibilitat, sent la responsable de la Política Mediambiental, Neteja de Platges i Jardineria, Transició Energètica i Canvi Climàtic i el Consorci Provincial de Bombers.

 Rafa García i Carlos Fernández Bielsa, vicepresidents segon i tercer de la corporació provincial, estaran al capdavant d'altres dues grans àrees de gestió, com són Infraestructures i Cooperació. L'àrea de Benestar Social i Qualitat Democràtica estarà coordinada per la portaveu del Grup Socialista en la corporació, Pilar Sarrión. Quant a Cultura, el diputat i portaveu de Compromís, Xavier Rius, encapçala l'àrea al capdavant de la Gestió Cultural i els Museus, excepte el MuVIM. Al capdavant de l'àrea d'Hisenda i Innovació se situa Vicent Mascarell. Finalment, l'àrea d'Administració General la coordinarà Pilar Molina.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.