NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Llutxent celebra un ple municipal infantil per a donar a conèixer el seu funcionament

i fer partícips als menuts d?una votació per a elegir les pel?lícules del cinema a la fresca

Llutxent va celebrar ahir un ple de govern destinat als xiquets i les xiquetes de la localitat, que estan participant aquest estiu en l’escoleta d’estiu. A la sala de juntes, els van rebre l’Alcaldessa en companyia de la majoria dels membres de l’equip de govern. Es el cinquè any seguit que l’Ajuntament de Llutxent organitza aquesta iniciativa que plena la sala de juntes de vitalitat i alegria i que triomfa entre els menuts. Ningun xiquet o xiqueta vol pedres l’oportunitat de ser partícip, cosa que es nota perquè la sala esta plena de gom a gom.

L’ordre del dia en aquesta ocasió, mostrar-los quin es el funcionament dels plens i elecció de les pel·lícules que es reproduiran a la plaça de la Localitat dins de la iniciativa cinema a la fresca

Amb aquesta iniciativa els xiquets no sols descobreixen els òrgans i els procediments d’un ple de govern, sinó que també participen de forma democràtica, mitjançant la votació per papereta, de la pel·lícula que prefereixen vorer. L’alcaldessa assegura que es una experiència molt positiva tant per als membres de govern com per als xiquets

Els menuts han sabut comportar-se durant la sessió, atents a les explicacions de l’equip de govern i ordenats i respectuosos a l’hora de fer les votacions. Això si, una vegada arribat el moment de fer recompte, l’emoció per que isca majoritària la pel·lícula votada, fa que es dispare el nerviosisme en la sala. La proposta guanyadora...

Aquesta es tan sols una de les iniciatives que proposa el consistori de Llutxent per a que els xiquets que es queden a la localitat durant l’estiu puguen disfrutar del període de vacances.

Sens dubte una programació estiuenca  molt completa que amb la celebració d’aquest ple municipal infantil desborda també originalitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.