NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida elaborarà un pla de protecció del seu Palau dels Milà i Aragó

amb una ajuda de 12.535, 60 euros de la Conselleria de Cultura

Albaida ha rebut un subvenció de la Conselleria de Cultura de 12.535,60 euros per a la redacció d’un pla especial de protecció del Palau dels Milà i Aragó o Palau dels Marquesos que marcarà les directrius per a la seua conservació i manteniment.

L’històric immoble construït al segle XV que presideix la Plaça Major ha sigut rehabilitat en diverses fases amb ajudes estatals i autonòmiques. Les més importants s’han portat a terme a través de l’1,5% Cultural del Ministeri de Foment que va injectar més d’1,5 milions d’euros en una primera subvenció en 2010 al que s’afegiren altres; l’última, de més de 625.000 euros. A aquestes es sumen les provinents de la Generalitat, fons Feder, Diputació de València i el propi Ajuntament.

 

 

El Palau dels Marquesos d’Albaida es va construir al segle XV sobre muralles del XIII. Al seu interior alberga les restes d’una antiga casa medieval del segle XIII (Sala Gòtica), i les magnífiques pintures barroques de Bertomeu Albert, considerades com les pintures conservades de temàtica pagana més importants de la Comunitat Valenciana. El Palau, declarat Bé d’Interès Cultural, també és la seu del Museu Internacional de Titelles.

 

 

Per altra banda i a la mateixa comarca, Beniatjar també ha sigut beneficiada amb una ajuda de 17.195,14 euros per elaborar un pla director del Castell de Carbonera, d’època àrab que es troba en estat ruïnós.

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.