NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent adjudica les obres del futur Museu del Tèxtil per 796.000 euros

L´actuació s?executarà en 9 mesos i recuperarà part de l´històric complex de la fàbrica Paduana

L'Ajuntament d'Ontinyent ha adjudicat les obres del futur Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana a l'antiga fàbrica de Revert amb un pressupost de 796.180 eurosper a l’implantació de l'equipament museístic. L'actuació s’executarà en 9 mesos i recuperarà part de l'històric complex de la fàbrica Paduana.

L'actuació permetrà recuperar part de l'històric complex en un edifici amb una superfície de 550 metres quadrats, a més d'urbanitzar una parcel·la adjacent de 1.300, en una actuació que s'executa una vegada realitzats els enderrocs de les naus que havien quedat fora d'ordenació dins del projecte, i també després de la necessària publicació en el Butlletí de la Província el mes de juny passat d'una modificació del Pla de Reforma Interior de millora del Sector Clariano. Els tràmits previs també incloïen el mes de febrer passat l'aprovació del conveni del patronat de la Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana amb la Generalitat per a articular la subvenció autonòmica per a l'actuació.

L'alcalde, destaca la importància d'un museu «que suposa una nova mostra de l'aposta per la recuperació del patrimoni històric de la ciutat amb una actuació que a més encaixa perfectament dins el projecte Riu Viu. El museu, serà també un espai creatiu de futur i impuls al sector, i no solament un lloc d'exposició divulgativa.

Cal recordar que la Generalitat té consignats 700.000 euros en els seus pressupostos d'enguany per a obres en el Museu Tèxtil, i que l'Ajuntament, quan va acceptar la delegació de la Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana per a dur a terme la contractació d'aquestes obres, es va comprometre a articular una subvenció municipal de 200.000 euros, amb el que el muntant total permeta cobrir el cost de les direccions tècniques de l'obra.

Finalitzats els tràmits de l'adjudicació, el termini d'execució de les obres serà de 9 mesos. L'edifici veurà renovada principalment la seua coberta però mantindrà les seues característiques en general. Al costat d'aquesta primera nau urbanitzarà una plaça amb arbratge i mobiliari urbà.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.