NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Auto Clariano Ontinyent organitza una jornada de portes obertes i una xerrada per a presentar el nou Audi E tron

el primer vehicle 100% elèctric d´aquesta casa

Seat Auto Clariano ha celebrat una jornada de portes obertes per a presentar la seua nova imatge. L’Audi E-Tron. Per a donar a conèixer totes les peculiaritats i beneficis d’aquest vehicle 100% elèctric, el concessionari Ontinyentí ha ofert una xerrada informativa. A més els participants en aquestes jornades han pogut beneficiar-se també durant dos dies de descomptes especials en els autos de kilòmetre zero.

L'Audi e-*tron és un vehicle d'allò més eficient i respectuós amb el medi ambient. Dos motors elèctrics, un per a cada eix, impulsen aquest vehicle. S'encarreguen de propulsar el SUV elèctric de 0 a 100 km/h, aportant-li la potència d'un vehicle esportiu. A més, es el primer model de la història d'Audi que compta amb tota l'experiència de la marca en tracció quattro aplicada en un vehicle 100% elèctric.

A més, Audi ofereix diferents solucions de càrrega a casa. El sistema de càrrega portàtil de sèrie es pot utilitzar amb una presa monofàsica de 230 volts o amb una presa trifàsica de 400 volts. El sistema de càrrega «connect» opcional duplica la potència de càrrega fins a aconseguir els 22 kW. A més, presenta funcions intel·ligents com el càlcul de la càrrega quan l'electricitat és més econòmica o mitjançant energia solar si la seua casa està equipada amb un sistema fotovoltaic. Per si fora poc, es poden controlar tots els processos de càrrega, així com la funció de climatització del vehicle, mitjançant l'aplicaciò mòbil de myAudi.

Sens dubte una ferma aposta per la tecnologia a la Vanguardia de la innovació i el respecte al medi ambient . No dubten en acostar-se a Auto Calriano si volen descobrir el nou Audi e tron.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.