NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Torneig Orysol arriba a la Fira d`Agost amb nom renovat i la amb la reducció dels participants de la fase prèvia, que passa de 64 a 32 jugadors

La 41 edició d`aquest esdeveniment representa una magnífica oportunitat per a veure en acció a joves promeses que en el futur formaran part del circuit ATP.

El club de camp Bixquert organitza un any mes la fidel cita esportiva a la Fira d’Agost: el torneig Orysol-ITF Futures de Xàtiva que en aquesta edició ha vist reduït a 32 el nombre de jugadors a la fase prèvia. A més, enguany també rep el nom de l’empresa patrocinadora, anomenant-se Torneig Orysol, Xàtiva Nìtida. La 41 edició d’aquest esdeveniment representa una magnífica oportunitat per a veure en acció a joves promeses que en el futur formaran part del circuit ATP.

Enguany una de les novetats es que la fase prèvia del torneig es redueix a 32 jugadors front als 64 d’altres edicions passades. Una situació que ja ha rebut queixes per part del participants i que s’estudia canviar en l’edició del Orysol per a la pròxima temporada 2020.

Com a caps de l’Orysol trobem noms com el de Paul Toledo o Nicolàs Sánchez. A més, les actualitzacions de les llistes d’entrada han deixat fora del torneig al valencià Carlos Gimeno finalista, fa unes setmanes al torneig Wimbeldon Junior.

L’empresa patrocinadora oficial d’enguany, Nítida, esta dedicada als productes químics i la higiene . Està  molt compromesa amb els valors que transmet el esport i a part de patrocinar el tenis a la ciutat de Xàtiva, també es ho fa amb un equip de futbol sala i pròximament amb la mitja marató de Alzira, entre d’altres. Nítida mostra així que es una empresa molt vinculada a l’esport i reconeixen sentir-se orgullosos per l’oportunitat de patrocinar l’Orysol

Per a finalitzar, la presentació del cartell, el regidor d’esports Pedro Aldabero, s’ha mostrat agraït per l’esforç de totes les entitats que fan possible aquesta cita ineludible del Tenis a la ciutat durant la Fira.

La primera ronda dels partits del Torneig Orysol Xativa Nítida començaran el dilluns 29 de juliol a les 9:00 del matí, a les instal·lacions del Club de Camp Bixquert.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.