NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent adjudica la vigilància del Pou Clar per 29.550 euros anuals per a garantir la seguretat dels banyistes i el respecte al medi ambient entre d`altres funcions

L`adjudicatària s`encarregarà de la protecció i seguretat de les persones que acudeixen durant els mesos d`estiu, així com de la protecció ambiental del paratge natural ontinyentí

L'Ajuntament d'Ontinyent ha adjudicat la vigilància del Pou Clar.  Un paratge natural amb gran afluència de persones durant els mesos d'estiu. L'adjudicatària s'encarregarà de la protecció i seguretat de les persones que acudeixen durant els mesos d'estiu, així com de la protecció ambiental del paratge per un import de 29.552 euros anuals. El contracte és per dos anys, amb opció a pròrroga per dos més, per la qual cosa el valor total del contracte supera els 100.000 euros.

Aquesta empresa de seguretat s'encarregarà de la vigilància i protecció del paratge natural, amb un àmbit d'actuació que abastarà l'entorn del Pou Clar, la zona del Pou dels Cavalls, la de Galindo, la part de la senda de l'Alba i els dos aparcaments habilitats al costat de la carretera CV-81.

El servei de vigilància va començar el primer cap de setmana de juny i acabarà l'últim de setembre. Durant aquest període una persona vigilarà tots els caps de setmana fins als cinc primers dies de setembre. Aquest mes de juliol, hi ha dues persones fent labors de vigilancia entre setmana i tres els caps de setmana. A partir de  l'agost hi haurà tres vigilants tots els dies, per tal de garantir la seguretat en la major època d’afluència a aquest paratge natural.

El servei de vigilància i protecció del Pou Clar inclou entre les seues funcions, la protecció de les persones i béns del paratge; la col·laboració dels vigilants en l'auxili o ajuda a les persones que el necessiten així com evitar que es cometen fets vandàlics, delictius o infraccions en el paratge; També intervindrà, si es necessari, davant situacions d'emergència o evacuació i col·laborará amb la policia i forces d'ordre públic en les actuacions que es puguen realitzar al paratge; A mes, també es l’encarregada d’avisar als serveis tècnics de l'ajuntament sobre els danys, accidents o incidents de la zona, a través d’un informe que l’empresa presentarà al final de cada període estival.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.