NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida inaugura la Fira de Sant Jaume amb el tradicional tall de la cinta i una cercavila per la localitat

Una festivitat que ofereix una variada programació per a tots els públics

Albaida va inaugurar ahir oficialment la Fira de Sant Jaume. L’acte va començar  amb una cercavila, pels carrers de la localitat on van desfilar en comitiva tots els representants d’aquesta fira 2019, acompanyats pel Grup de Danses "La Vall" d'Albaida i el grup de Xirimiters i Tabaleters "La Pedrera" d'Albaida. Durant el recorregut  les Regines d’aquest any, Itziar Blasco i Maria Soler van procedir junt amb l’Alcalde al tradicional tall de la cinta inaugural del recinte firer

Una amplia programació d'espectacles i activitats festives organitzada conjuntament amb la Comitiva de Festers del 2019 amb propostes lúdiques com la Macro discomóvil Ibizan Sound.

 

 

L’Alcalde es va mostrar agraït a la comissió de Festes 2019 per la implicació i l’esforç dut a terme per a organitzar els esdeveniments i dur endavant totes les propostes lúdiques programades

 

 

Després del tall de la cinta que donava per inaugurada la fira l'alcalde i la resta d'autoritats van passejar pel recinte firal, recorrent els llocs instal·lats de joguets, productes artesanals i agroalimentaris, així com per la zona de les atraccions.

 

 

La programació continuarà aquesta nit al el Jardí del Palau dels Milà i Aragó amb el Festival de Bandes de Musica Ciutat d’Albaida. La representació teatral del diumenge 28, a càrrec del Grup de Teatre "La Inestable" d'Albaida, servirà per a donar clausura al conjunt d'actes de la Fira 2019 amb la que tant Regines, festers i altres representants de les festes desitgen que tothom disfrute.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.