NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L`Olleria encén la metxa de les Festes Patronals i de Moros i Cristians amb la publicació i la presentació del llibre

Tots els càrrecs es traspassaran el dia de la Proclamació, divendres 23 d`agost

L’Olleria ha celebrat dos de les cites més importants del calendari fester que posen en marxa les festes patronals i de Moros i Cristians: la publicació de festes enguany a càrrec d’Amparo Sempere Benetyo, proclamada, a més, Festera d’Honor i la presentació del llibre.

Fou el divendres 26 de juliol quan, després de gaudir del pregó des del balcó de l’antic Ajuntament s’encetava una desfilada que portaria a tots els protagonistes al cinema Goya. Ja dins tots els estendards de les filades ocuparen un lloc d’honor darrere la taula oficial.

El Regidor de Festes, Juan Ruano i la Presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, Mariola Gil, van ser els encarregats de rebre a cadascún dels protagonistes.

 

 

El llibre fou presentat pel seu coordinador, Ángel Cano. Aquest és un element imprescindible de la vida del poble ja que conté tota la tradició dels seus arrels.

 

 

Seguidament el llibre de festes fou lliurat a cadascun dels càrrecs festers. De Moros i Cristians, la capitania del bàndol de la creu està enguany representada per la filà Mariners amb Eduardo Mompó com Capità i Joane García com ambaixador. Per part del bàndol de la mitja lluna seran Victor Manuel Albiñana i Enrique Such com capità i ambaixador respectivament en representació de la filà Llevantins.

 

 

A l’escenari també pujarien els membres de la Cort Infantil a la qual representa Nayara Salido com Reina Infantil i Marc Vidal com fester major infantil i com no, la Cort Major que té a Rocío Salido com Reina; es dóna la circumstància que ambdues màximes representants són germanes. Tots els càrrecs es traspassaran el dia de la Proclamació, divendres 23 d’agost.

 

 

L’himne fester de l’Olleria posaria el fermall d’or a tan emocionant i atrafegada jornada.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.