NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Adif adjudica el projecte de renovació de via i catenària entre Xàtiva i L`Alcúdia de Crespin

Les actuacions que es realitzaran en el tram que forma part de la línia C-2 Moixent-L`Alcúdia de Crespins-Xàtiva-València

Adif ha adjudicat un contracte de redacció de projecte constructiu corresponent a la modernització, condicionament i millora de via i catenària en un tram de 5,1 km situats entre les estacions de Xàtiva i L’Alcúdia de Crespins (València).

El contracte, que s'ha adjudicat per un import de 124.872 euros amb un termini d'execució de 8 mesos.

Les obres, per a les quals s'adjudica la redacció del projecte, es duran a terme en l'actual línia convencional, en un tram que s'inicia a la platja de vies de l'estació de L’Alcúdia de Crespins i finalitzen en els voltants de la pèrgola situada sobre la línia d'Alta Velocitat.

Aquesta actuació forma part del Pla d'inversions en el Nucli de Rodalia de València que invertirà 1.436 milions fins a 2025 amb actuacions per tot el teritri valencià.

Les actuacions que es realitzaran en el tram esmentat, que forma part de la línia C-2 Moixent-L’Alcúdia de Crespins-Xàtiva-València, contribueixen a la millora de la gestió de la circulació ferroviària en la totalitat del traçat. 

Consisteixen  en l’elaboració del projecte constructiu per a la renovació de via i catenària, que contempla anàlisi d'estructures, tipologia i armament de via, actuacions en andanes, passos per als vianants, reposició de camins, vies pecuàries i altres possibles afeccions.

També s’inclourà la redacció d’un pla d'obra amb la definició de les diferents fases de treball. Es treballarà en aspectes com la topografia i cartografia, l’elaboració d’un pla de qualitat, replantejos dels actuals, la realització d’un inventari de la línia i la definició del traçat.

Seguidament es procedirà al muntatge de via amb les corresponents canalitzacions, drenatges transversals i longitudinals.

La empresa adjudicada també realitzarà un anàlisi d'impacte ambiental, que inclourà classificació del territori, mesures preventives i correctores, un programa de vigilància, la gestió de residus així com l’estudi per a donar solucions de millora d'integració paisatgística.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.