NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L`Olleria celebra el sopar de càrrecs per donar la benvinguda a totes les persones que seran part fonamental de les Festes Patronals i de Moros i Cristians

Sentiment fester, arrels i música

Amb la publicació i presentació del llibre, l’Olleria ha començat oficialment les Festes Patronals i de Moros i Cristians del 2019 però dins d’aquest intens cap de setmana encara ens queda una cita a la que acudir. El dissabte per la nit en un marc incomparable com és la Casa Santonja, Palau dels Marau tindria lloc el sopar de càrrecs on es van reunir les persones que seran part fonamental de les festes i on el sentiment fester, les arrels i la música estaran present. Després de l’entrada de les autoritats municipals i la presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, Mariola Gil es va rebre a cadascun dels protagonistes; la publicadora de les festes per la filà corda curta femenina, Amparo Sempere; les reines i germanes Rocío i Nayara Salido; els ambaixadors Joane García i Enrique Such i els capitans Edu Mompó i Víctor Albiñana; cristians de la filà Marinersi moros de la filà Llevantins, ambdues fundadores de les festes a la localitat.

Un sopar que també va servir per acomiadar als càrrecs del 2018 i donar la benvinguda als del 2019.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.