NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent disposa un bus urbà a la platja de Gandia per als diumenges d`agost

Amb eixida des de la plaça Coronació i un preu de 5 euros el viatge d`anada i tornada

Ontinyent posa a l’abast de la ciutadania un bus extraordinari durant els diumenges del mes d’agost , que permetrà a desplaçar-se a la platja de Gandia. Els diumenges a la platja es un programa que inclourà un servei de bus per als diumenges 4, 11 i 18 d’agost i  l’1 de setembre, amb eixida a les 9 :00 del matí i tornada cap a Ontinyent a les 19:00 hores. L’objectiu es que tothom puga gaudir de la costa sense que el desplaçar-se siga un impediment.

El viatge per persona i dia té un preu simbòlic de 5 euros per persona i dia, incloent els viatges d’anada i tornada, podent adquirir-se ja els tiquets a la Casa de Cultura.

Es tracta d’una iniciativa que  pot afavorir la mobilitat de diferents sectors d’edat, com gent major que no pot conduir o famílies sense grans recursos, però sobretot pot ser molt útil per als joves, perquè tenen la possibilitat des desplaçar-se sense vehicle propi i sense dependre de ningú.

El programa diumenges a la platja a més de facilitar el transport a diferents sectors de la població també potencia el transport públic sostenible enlloc dels vehicles privats. D’aquesta manera els usuaris contribuiran a la reducció de l’emissió de gasos respecte al que suposaria que les mateixes persones es desplaçaren en cotxe.

La iniciativa també inclourà el desplaçament d’un bus amb eixida des de Gandia per a que els ciutadans de la costa puguen acudir a l’entrada de Moros i Cristians ontinyentina divendres 23 d’agost.

Es tracta d’ un projecte pilot que el consistori Ontinyentí va a posar en marxa a mode de prova, però si funciona de cara a l’any que ve es podria  estudiar modificacions o ampliacions.

Les entrades per als “Diumenges a la Platja” ja poden adquirir-se en la Casa de Cultura d’Ontinyent en horari de 9 del mati a 14 de la vesprada, de dilluns a divendres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.