NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Los Chicos del Swing és la quarta de les cinc actuacions que composen la V edició de les Nits al Jardí de Rotglà i Corberà

Una iniciativa que apropa la música en directe als veïns

Amb l’arribada de la calor pròpia del mes de juliol arriben les Nits al Jardí al Museu del Tabac de Rotglà i Corberà, una programació promoguda des de l’Ajuntament amb el propòsit de fomentar i apropar la música en directe als seus veïns, que a més gaudeixen d’una copa, cortesia del consistori, al finalitzar les actuacions. Els concerts tenen lloc tots els divendres a les onze de la nit; enguany s’han programat cinc, una més de l’habitual i aquesta que veiem correspon a la del 26 de juliol on els protagonistes foren Los Chicos del Swing, un dels grups amb més participacions en les anteriors edicions amb una proposta molt demandada pels espectadors. A més es dóna la circumstància que la seua cantant, Paula Climent és filla de l’alcalde i aquesta és la senya d’identitat d’aquesta cinquena edició on sempre trobem entre els components dels grups participants a un veí del poble.

Una proposta molt exitosa que promociona a grups d’estils molt variats i que tenen gran acollida entre els veïns.

I aquest divendres el que tocava era gaudir del swing, un estil de jazz originat en EEUU a finals dels anys 20 i que a les dues dècades posteriors es va convertir en un dels gèneres més populars i exitosos.

A més de Los Chicos del Swing també s’han sumat a la programació el recital de veu i guitarra “De estrella en estrella”; el Duo Oboe Piano i el concert de piano d’Ingrid Jovellar. I encara ens queda una cita la d’aquest divendres 2 d’agost amb el grup Nachuela Wind Brass. Grans espectacles, grans artistes que toquen a més en un entorn privilegiat com és el jardí del remodelat i emblemàtic antic assecador.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.