NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell inicia am caràcter d`urgència les actuacions per a pal.liar els danys de l`incendi forestal de Beneixama

Un succés del passat 15 de juliol

El Consell ha acordat escometre de forma immediata les actuacions necessàries per a pal·liar els efectes produïts pel gran incendi forestal del passat 15 de juliol al municipi de Beneixama que també va afectar a part del conegut paratge de l’Alt del Moro ubicat en Fontanars dels Alforins.

En l'acord s'arbitren, amb caràcter d'urgència, les ajudes perquè els municipis afectats per aquest incendi forestal puguen presentar les estimacions dels danys en infraestructures i béns públics, així com dels danys que hagen pogut patir les instal·lacions i infraestructures agràries o d'altres sectors econòmics diferents del forestal i els béns i immobles de persones físiques o jurídiques.

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències coordinarà les actuacions. Els municipis afectats tenen un termini de 45 dies des del dia següent de la publicació en el DOCV per a presentar les estimacions de dany. Per a dur a terme les corresponents estimacions, els municipis afectats podran comptar amb el suport dels serveis tècnics de la Generalitat. 

A més a més, les sol·licituds presentades per part de les corporacions locals seran avaluades per l'Oficina Única Postemergència, a la qual correspondrà una estimació pressupostària amb càrrec al fons de contingència per a l'exercici 2019, que s'elevarà a la Comissió Interdepartamental per a la seua posterior aprovació pel Consell.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.