NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Caixa Ontinyent col.labora amb la Fundació FUNCAS per a apropar l`educació financera

La Caixa valenciana i Fundació de Caixes d`Estalvi posen en marxa el programa ``contes infantils interactius d`educació financera´´

La Fundación de Cajas de Ahorros (FUNCAS) i Caixa Ontinyent han subscrit un conveni per a impulsar i finançar activitats d’educació desenvolupades per l’obra social de la caixa valenciana. Mitjançant aquest conveni, FUNCAS aportarà fons per al projecte “contes infantils interactius d’educació financera”, una iniciativa que conjuga formació i entreteniment mitjançant una aplicació informàtica. Aquesta, permetrà des dels dispositius quotidians, l’accés a les publicacions infantils de Caixa Ontinyent dedicades expressament a traslladar coneixements financers bàsics i senzills per als més menuts. Inicialment, l’aplicació es realitzarà en tres idiomes, a triar: valencià, castellà i anglès.

Aquesta col·laboració entre Caixa Ontinyent i  FUNCAS ja es va produir també l’any passat, mantenint així el compromís d’aquesta entitat,  l’única caixa d’estalvis que queda a la Comunitat Valenciana, de proximitat amb la terra i la gent valenciana. I l’educació financera és una de les prioritats de La Confederació Espanyola de Caixes d’estalvis i de la Fundació. Ja en 2018 el programa Funcas Educa va contribuir amb 3 milions d’euros i este any s’ha incrementat la dotació en un 15%.

 

 

Per la seua part, Caixa Ontinyent va llançar el programa d’educació financera “Finança’t” en 2016, amb una temàtica oberta i dirigida a tots els públics. Així,  actualment l’entitat disposa d’una pàgina web amb un autotest, documentació segmentada per temàtica i edats, ferramentes, vídeos, informació d’actualitat i enllaços.

 

 

El programa “Finança-t” és molt actiu en xarxes socials, facilita cursos online per al professorat, i també realitza conferències, tallers i cursos presencials per a col·lectius diversos. En aquests tres anys, el programa ha comptat amb més de 26.000 usuaris directes.

 

 

Iniciatives con les col·laboracions o el llançament de programes de caixa Ontinyent te l’objectiu de facilitar l’accés de la ciutadania a coneixements econòmics i financers per a que tothom siga capaç d’administrar els recursos propis o familiars. A més, també promou la millorar de la competitivitat d’emprenedors i empreses per a incentivar la creació de major riquesa i benestar social.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.