NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell destina una ajuda de 12.500 euros per a la promoció dels Moros i Cristians d`Ontinyent

Una ajuda que també mantindrà la ``Q de Qualitat turística´´, i les rutes guiades del consistori

La festa de Moros i Cristians d'Ontinyent compta enguany amb 12.500 euros per a la seua promoció turística i mediàtica. Ha sigut gràcies al Consell de la Generalitat que aquesta setmana ha aprovat la subvenció que permetrà al consistori ontinyentí sufragar la meitat de la inversió prevista, de fins a 25.000 euros,  destinats a aquest objectiu, així com un altre cinquanta per cent de les despeses del programa 'Q de Qualitat' i el 45% de les visites guiades promocionades per l'Ajuntament.

El suport de l'administració autonòmica d'una banda, permetrà difondre i projectar les festes, i per una altra, continuará avançant en programes vinculats a la promoció turística de la ciutat, molt important per a impulsar l'economia local.

En concret, la subvenció per a la promoció mediàtica i turística dels Moros i Cristians s'aprofitarà, segons s'explicava des del consistori, per a sufragar part dels costos en disseny i realització de cartells i tríptics, elaboració de vídeo promocional de les festes i insercions publicitàries en mitjans de comunicació.

La 'Q de *Qualitat', es un reconeixement que atorga el Institut per a la Qualitat Turística als establiments que han obtingut o renovat aquesta marca, i que certifica el compliment de la norma UNEIX. Per a mantenir aquesta distinció és necessari assumir unes despeses que comporten entre altres coses una auditoria.

El programa de rutes turístiques guiades, que en 2018 va comptar amb més de 1.000 participants en 24 rutes, enguany tindrà 38 recorreguts, que inclou novetats com la “Ruta nocturna de llegendes, mites i miracles”, una 'Ruta franciscana o una ruta medieval.

Segons es recorda des de l'Ajuntament, aquestes rutes guiades tenen com a objectiu posar en valor i potenciar els recursos turístics d'Ontinyent, així com oferir un valor afegit als i les visitants que els permeta aprendre i descobrir els encants d'Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.