NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L`organigrama municipal de l`Alcúdia de Crespins manté les 5 regidories del PSPV PSOE i les 3 a càrrec de Compromís

Una de les novetats més destacades fa referencia a la regidoria de Sanitat i Promoció de Salut que en aquesta legislatura estarà gestionada pel regidor del Partit Popular Esteban Arnau

L’Alcúdia de Crespins ha aprovat en sessió extraordinària la distribució de regidories per al mandat que va començar al mes de juny. L’organigrama del govern municipal per a aquesta legislatura manté l’estructura dels últims 4 anys amb 5 regidories a mans del PSPV PSOE i tres a càrrec de Compromís. Hi ha canvis de competències en algunes àrees com Serveis Municipals i Promoció Econòmica o en la Regidoria de Sanitat i Promoció de Salut que passa a mans del Partit Popular

D’aquesta forma, el govern de l’Alcúdia de Crespins queda a mans del PSPV PSOE amb Roberto Granero com a primer edil i els regidors Pedro García, Gerard Gimeno, Maite Juan i Inma Penadés.

La vicealcaldía esta a mans de Pepe Garrigós  amb Amparo Albalat i Jordi Caparrós, tots tres com a regidors de Compromís.

Una de les novetats mes destacables en quant a competències, fa referencia a la regidoria de Sanitat i Promoció de Salut que en aquesta legislatura estarà gestionada pel regidor del Partit Popular Esteban Arnau. El portaveu del PP en la localitat Javier Sicluna entrarà a formar part així de la junta de govern.

El govern també ha decidit incrementar les retribucions de forma considerable respecte al mandat anterior. Així per exemple, l’Alcalde tindrà una dedicació exclusiva al 100% i percebrà un sou de 2.450 euros bruts al mes.

Les negociacions post eleccions, els pactes entre els dos partits que lideren i la continuïtat de les actuacions del govern de Compromís han marcat la tònica de les iniciatives del PSPV PSOE.

El mandat del socialista Roberto Granero finalitzarà al 2022. Serà aleshores quan Pepe Garrigós ostentarà l’alcaldia passant el govern a mans de Compromís.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.