NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aquest dissabte Aielo de Malferit ret homenatge a Nino Bravo en el seu 75 aniversari

Actuarà la seua filla, Eva Ferri, junt a la Unió Musical d`Aielo amb l`espectacle ``Nino Bravo In Memoriam´´

Aquesta serà una nit màgica i especial que, de segur atraurà a nombrosos visitants seguidors de Nino Bravo que a més gaudiran de les festes d’Aielo i de la seua gent.

A més a més, les portes del museu Nino Bravo estaran obertes a partir de les sis de la vesprada fins les nou de la nit per a qui desitge visitar-lo.

Aielo de Malferit es bolcarà aquest dissabte per a recordar i homenatjar al seu veí més reconegut internacionalment, Nino Bravo, en el dia en que haguera complit 75 anys.  Un acte, sempre present al programa festiu, que enguany compta amb l’actuació de la seua filla, Eva Ferri, junt a la Unió Musical d’Aielo, UMA i el seu director Miguel Ángel Grau i el guanyador de Telecinco del concurs “Yo soy Nino Bravo”, Felipe Garpe, acompanyat de les veus de Sheila García i Ramón Luis. Tots ells posaran en escena el concert “Nino Bravo In Memoriam” al Passeig de l’Eixample, a les deu i mitja de la nit.

En l’espectacle, les cançons més conegudes del cantant, tornaran a sonar al seu poble natal junt a la projecció d’imatges de la seua vida personal i professional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.