NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El 30 d`Agost arranca el Trofeu Diputació de Valencia de pilota en el trinquet municipal

Els joves talents de la Pilota seran protagonistes als trofeus Diputació de València de Raspall i Escala i Corda

La Diputació de València ha rebut als 32 protagonistes de la V Copa de Raspall i la XII Copa d’Escala i Corda que, baix la denominació del Trofeu Diputació de València es disputaran a partir del divendres 30 d’agost. La partida que donarà inici a la competició de Raspall tindrà al municipi d’El Genovès i un dia després la Pobla de Vallbona encetarà la jornada inaugural d’Escala i Corda. Ambdues es prolongaran fins al mes de novembre amb dos grups en cada modalitat on s’enfrontaran totes les parelles entre sí, abans de creuar-se en semifinals les dues primeres de cada grup.

Una competició que passarà per 16 trinquets de la província on es podran vore als jugadors que venen destacant al llarg de la temporada. Així Badenes, Verger, Lorja i Néstor, en Raspall i Tomás, Fageca, Nacho i Marc en Escala i Corda tindran l’oportunitat de competir amb les grans figures del Raspall com Moltó, Marrahí i Brisca i els referents del moment en Escala i Corda, cas de Soro III, Pujol i Félix, campió de lliga.

En l’apartat tècnic la Copa Caixa Popular. Trofeu Diputació d’Escala i Cordà tindrà com a novetat les galeries prohibides, una manera de joc que impedeix als participants llançar la bola a la graderia, el que propicia un major intercanvi de colps i major seguretat del públic. En quant a la Copa de Raspall, els organitzadors busquen igualment més espectacularitat en el joc i per això s’introdueix la falta al 7, penalitzant el servei que excedisca de distància. Per altra banda també a la Diputació es va rebre als jugadors i jugadores de les categories sub 15, sub 17 i sub 19 de la Selecció Valenciana de Pilota que s’han proclamat Campiona d’Europa en la localitat portuguesa de Moita.

La Valenciana ha sigut la selecció amb més ors, imposant-se en les modalitats de “llargues” i “one wall” sub 19 i en “one wall” sub 15, tant en masculí com en femení.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.