NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vicepresidenta Mónica Oltra visita la Residencia per a Discapacitats inaugurada en gener amb el suport de la Conselleria

La Residencia d`Alzheimer i el Centre de Dia per a Malalts Mentals d`Ontinyent es un dels objectius de col.laboració entre el Consistori i la Generalitat per als pròxims quatre anys

La residència per a persones amb Malaltia d’Alzheimer i el Centre de Dia per a Malalts Mentals  d’Ontinyent son dos dels reptes pels quals tant Generalitat com Ajuntament han manifestat col·laborar amb l’objectiu de posar-los en marxa durant els pròxims 4 anys de legislatura que ara ambdós enceten.

No es el primer projecte de col·laboració a la ciutat.  La residencia per a discapacitats, que ahir visitava la Vicepresidenta de la Generalitat, s’inaugurava el passat gener i ja es troba a ple rendiment amb 40 persones usuàries i 57 persones que integren la plantilla. Es tracta d’una instal·lació  equipada i gestionada per la Conselleria a través de l’Institut Valencià d’Acció Social Sanitaria el IVASS.

 

 

Aquest centre també es fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Ontinyent que va aportar els terrenys i Caixa Ontinyent que es va encarregar de la construcció.

 

 

L’Alcalde ha agraït a la Conselleria la col·laboració per a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional d’Ontinyent i ha manifestat la intenció de seguir col·laborant estretament per a cobrir les necessitats dels habitants i garantir uns serveis socials de qualitat.

 

 

Des de de 2015 la Conselleria ha multiplicat per cinc el pressupost destinat a la contractació de professionals per al equip base de serveis socials d’Ontinyent.

 

 

Rodríguez ha remarcat que la atenció a la dependència era la gran oblidada en anteriors governs de la Generalitat.

 

 

En quant al centre de dia per a malalts mentals i la Residencia d’Alzheimer la Conselleria ha manifestat que son dos projectes en fase d’estudis de viabilitat i a anunciat que a partir de setembre començarà a treballar a ple rendiment per a dur-los endavant.

 

 

Aquestes dues infraestructures son dos grans necessitats per al municipi i uns dels reptes que el consistori s’ha proposat impulsar durant els pròxims quatre anys.

 

 

D’aquest mode, a la localitat es destinen ja prop de 500.000 euros per a aquesta àrea que entre d’altres progressos ha notat augmentada la plantilla ha creat llocs de treball estables, ben remunerats i no deslocalitzables.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.