NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

30 usuaris del Casal Jove aprenen les receptes típiques de l`street food

Es tracta d`un taller ofert per la xef local Carmina Martínez

Miren quina pinta més saborosa tenen aquests natxos amb guacamole o aquestes fajites de pollastre i verdura; plats típics d’street food, literalment menjar de carrer en anglès; una de les tendències gastronòmiques que han pres força als últims anys i que es caracteritza per ser preparada al moment i de forma artesanal. I Street Food és el nom del taller que ahir es celebrava al Casal Jove d’Agullent amb un gran èxit de participació on vora 30 xavals escoltaren i seguiren les instruccions de la xef Carmina Martínez,veïna del poble i propietària del restaurant El Caragol d’Alcoi. Així amb les mans a la massa van aprendre receptes fàcils d’elaborar a més de saludables.

Com veiem els usuaris del Casal Jove d’Agullent van respondre molt positivament a aquesta iniciativa gastronòmica i és que la idea va sorgir d’ells mateixa a través de les assemblees participatives.

Aquest menjar que habitualment s’ofereix des de camionetes o caravanes, les denominades truck food que envaeixen els carrers i places de les grans ciutats com Nova York, Londres, Madrid o Barcelona ahir va estar present a Agullent, al seu Casal Jove que s’apuntava així a aquesta moda culinària amb gran èxit.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.