NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Finalitza ``Cultura de Barri´´ amb un total de 23 activitats

Es una proposta cultural a l`aire lliure celebrada durant el mes de juliol

Ontinyent tancava anit el cicle d’activitats culturals programades a l’aire lliure durant el mes de juliol dins de la programació de  “Cultura de Barri”. Es tracta d’una iniciativa desenrotllada amb la col·laboració de associacions i entitats locals que ha  porat música, dansa, cinema o tertúlies culturals, entre d’altres, als carrers de tots els barris de la localitat amb un total de 23 propostes.

Durant l’any l’Ajuntament organitza activitats culturals als barris, com Ontinyent Il·lusiona o el Festival de Circ i Teatre, però Cultura de Barri és diferent perquè són les pròpies associacions qui protagonitzen les activitats. Una programació molt completa en la que enguany han participat l’Orquestra de Corda de l’Agrupació Musical d’Ontinyent a, la Intocables Big Band, les Bandes Joves de Cocentaina i Ontinyent o les de l’Agrupació Musical d’Ontinyent i la Unió Musical de Busot, entre d’altres.

Altra cita musical especialment destacada va ser el II Concert de la programació de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent amb el solistes Alejandro i Pablo Turlo entre d’altres artistes de renom com Àusias Parejo.

“Cultura de Barri” també ha donat protagonisme a la dansa amb dues cites a càrrec de Dansa Ópera i del Grup de Danses d’Ontinyent amb la Rondalla Comarcal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.