NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rutes turístiques guiades durant l`agost amb deu recorreguts gratuïts

Visites als refugis antiaeris, al barri medieval a més d`activitats com el senderisme aquàtic

Les rutes seran sempre gratuïtes però les places limitades . Per a inscriure's i ampliar informació no dubten a acostar-se a la Tourist Info d'Ontinyent, situada en el Palau de la Vila.

Per als diumenges 4, 11 i 18 d'agost s'ha previst la ruta de senderisme aquàtic pel riu Clariano en la qual es descobriran coves, canons, llacs i tobogans, amb flora i fauna de gran interès d'aquesta àmplia zona fluvial, que té el Pou Clar com a paratge emblemàtic local. Una forma no sols de gaudir de la natura sinó també de conscienciar front a la seua protecció

Durant el mes d'agost s'han programat també dues rutes per a conèixer el passat històric d'Ontinyent. En concret, el dissabte 17 i el dilluns 19 es visitaran els refugis antiaeris del Regall i de Tortosa i Delgado.

Finalment, durant la setmana gran de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent  també s’ha organitzat per al diumenge 25 d’una ruta Cultural per La Vila. Amb aquesta visita guiada els participants coneixeran la història de la ciutat, visitant els monuments més importants a més d’anècdotes i fets sorprenents sobre el passat de la ciutat.

L'Ajuntament d'Ontinyent ha programat fins a un total de deu rutes turístiques gratuïtes per al mes d'agost dins del seu calendari de rutes guiades. Una proposta que portarà als participants a viure experiències úniques amb la visita als refugis antiaeris i una bona manera de descobrir la bellesa natural  d'Ontinyent amb propostes com les de senderisme aquàtic


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.