NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Adif adjudica per 291 milions obres en el tram L`Alzina-Xàtiva-València

Es tracta d`un tram que forma part de la futura línia d`Alta Velocitat que connectarà València amb Alacant

El consell d'administració d'Adif Alta Velocitat ha aprovat l'adjudicació de la realització dels projectes i les obres d'instal·lacions de seguretat, senyalització, telecomunicacions, control de trànsit centralitzat, subministrament d'energia i altres instal·lacions per 291.500.000 milions en el tram Nu de l'Alzina-Xàtiva-València del Corredor Mediterrani.

El tram forma part de la futura línia d'Alta Velocitat que connectarà València i Alacant.

Segons un comunicat del Ministeri de Foment, les actuacions previstes s'executaran tant en un tram corresponent a la futura línia d'alta velocitat València-Alacant com en la línia convencional entre el Nus de l'Alzina i Xàtiva, així com en un tram de 20 quilòmetres de la línia d'ample mixt existent entre Almussafes i València-Font de Sant Lluís.

El projecte s'estructurarà en dues fases, la primera contempla les actuacions necessàries per a la posada en servei d'un nou tram d'ample convencional entre La Font de la Figuera i l'estació de Xàtiva i l'execució de totes les instal·lacions de seguretat de la línia d'alta velocitat.

Així mateix, s'inclouen les afeccions de l'electrificació de la línia d'alta velocitat sobre les instal·lacions de seguretat de la línia convencional existent, i en la via d'ample mixt entre Almussafes-València Font de Sant Lluís.

Una vegada es dispose del nou tram en ample convencional entre La Font de la Figuera i Xàtiva s'iniciarà la fase 2 del projecte que consisteix a adaptar a l'ample internacional el tram que actualment disposa d'ample convencional.

El termini d'execució total del contracte és de 36 mesos, 6 d'ells per a la redacció i aprovació dels projectes, 30 mesos per a l'execució de les obres, a més de 25 anys per al manteniment de les instal·lacions d'alta velocitat i 20 anys per a la conservació dels sistemes de la xarxa convencional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.