NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Projecció de la pel·lícula "La Banda", amb la presència de l'actor local, Xavi Giner

El director és el valencià Roberto Bueso. Aquests llargmetratge és la seua

La Casa la Música de Bèlgida ha acollit aquest divendres, la projecció de la pel·lícula La Banda, l’òpera prima del director Roberto Bueso que retrata el fenomen de les societats musicals valencianes. Entre els actors que han treballat en el film hi ha Xavi Giner, músic de Bèlgida que ha estat present en la sessió cinematogràfica, acompanyat del director i de l’actor Pepo Llopis.

Roberto Bueso, va estudiar psicologia a la Universitat de Valencia i va cursar un màster en guio cinematogràfic. La seua vocació pel cinema el va portar a estudiar direcció cinematogràfica en la ECAM  de Madrid. Aquesta pel·lícula naix d’un curtmetratge que Bueso va presentar com a practica de final de carrera

 

 

Un film amb el que el director reflexa successos i llocs de la geografia valenciana molt lligats a la seua memòria sentimental

 

 

El trompetista Xavi Giner de Bèlgida es un dels actors que apareixen en aquest llargmetratge. Un día mentres assajava al auditori de la localitat, va vorer al facebook un anunci on deia que es buscaven musics de llengua valenciana  per a participar a una pel·lícula. és així com va començar la seua vinculació amb el mon del cinema.

La pel·lícula, que es va estrenar el mes de juny passat en el 34è Festival Internacional de Cinema de València-Cinema Jove, està rodat en valencià al País Valencià i a Londres. En el repartiment hi figuren també el reconegut actor de Quatretonda Enric Benavent, Gonzalo Fernández, Charlotte Vega, Hugo Rubert, Imma Sancho i Carlo Blanco.

 

 

La pel·lícula mostra les vivències de Edu, protagonitzat per Pepo Llopis. Es un jove músic que viu a l'estranger i que torna al seu València natal per a assistir a les noces del seu germà. El retorn desperta en ell la necessitat de recuperar tot el que va deixar arrere: especialment a Alicia, l'eterna núvia del seu millor amic.

En acabar la reproducció del film els protagonistes han realitzat un col·loqui amb la participació del públic, aprofundint en les experiències i vivències dels mateixos actors i del director novell.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.