NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'encontre Internacional de Batucades Requebrasil reuneix al voltant de 500 participants

Una trobada amb concerts, exhibicions i tallers de percussió

Els ritmes brasilers han inundat Albaida aquest cap de setmana amb la percussió de Reuqebrasil, un encontre internacional de Batucades que va comptar amb la participació de al voltant 500 musics, membres d’unes 25 escoles i agrupacions anomenades blocos que han ofert concerts, exhibicions i multitud de tallers.

Es tracta d’un esdeveniment que es celebra per segona vegada al municipi i que ofereix concerts i exhibicions grupals dels diferents blocos que també desfilen tots junts en les anomenades Rues. L’edició del Requebrasil d’enguany ha volgut centrar-se també en els Workshops. Tallers on els participants poden adquirir nocions bàsiques de diferents estils musicals sempre amb la musica d’origen africana i llatinoamericana com precedent

 

 

Els Grups de batukada estan consolidant-se a nivell nacional i europeu. La bona energia que desprendeixen els sons d’aquests creen xarxes molt vinculades no sols a la musica, sinó també aspectes socials, com la amistat o el esperit de grup.

 

 

A més, els musics no deixen de professionalitzar-se podent adquirir coneixements d’estils musicals diversos. Uns aprenentatges que amb aquests encontres internacionals poden compartir amb altres professionals de tot el mon i també amb els participants a través dels tallers.

 

 

Uns ritmes molt enèrgics que durant aquest cap de setmana han delitat als visitants i han servit com a nexe de unió entre artistes batuquers vinguts de totes parts del mon.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.