NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandía presenta el repte "Tots som càncer" on deu dones que van superar un càncer de mama pujaran la muntanya Toubkal

Es tracta de la muntanya més alta del nord d'Àfrica. Entre les participants hi ha una gandiense,

Gandia presenta el repte "Tots som càncer" on deu dones que han patit càncer de mama, seleccionades entre més de 100 candidates de tota Espanya i entre les quals es troba una ciutadana de Gandia, pujaran la Muntanya Toubkal, la muntanya més alta d'Àfrica del Nord, de 4.167 metres. Aquestes candidates ja porten al voltant d’un any entrenant-se per a aconseguir l’objectiu,  amb Salvador Sanchis, un reconegut alpinista local director d’aquesta expedició

Es tracta d’un esdeveniment programat per al 23 de setembre i que es durà endavant amb l’esponsorització i la col·laboració ciutadana a través de la venta de camisetes commemoratives per tal d’obtenir fons per a l’equipament adaptat de les participants

La prova constarà de tres fase: la primera serà la pujada; en segon lloc, es posarà a la venda un llibre amb les vivència d'aquestes deu dones, i finalment, s'exposarà un documental amb l'experiència de cadascuna, tant durant el seu procés de capellà com en la pujada al Toubkal.

L’objectiu principal d’aquest repte es recuperar el somriure d’aquestes dones. Emponderar-les i demostrar que després de superar la malaltia poden dur a terme qualsevol cosa que es proposen. A més de que els fons recaptats es destinaran a la investigació d’aquesta dolència que afecta a milers de dones cada any

Per a poder finançar el desafiament, es posaran a la venda unes samarretes solidàries que costaran 15€ i estaran disponibles a partir del pròxim dilluns en totes les farmàcies del centre Històric de Gandia.

Tot aquell que vulga fer un seguiment d'aquest esdeveniment esportiu, podrà fer-lo a través de www.salvadorsanchis.com a partir del pròxim 23 de setembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.